Spaghettimat - hoge kwaliteit - 14 mm - 90 cm x 150 cm

  • Merk: Wayfarer
Spaghettimat 14mm RD 01 full square
Spaghettimat 14mm GY 03 zoom landscape
Spaghettimat 14mm Zoom NB
Spaghettimat 14mm RD
Spaghettimat 14mm NB 01
Spaghettimat 14mm Mat GY
Spaghettimat 14mm zoom square
Spaghettimat 14mm situ square
163,10 per stuk
134,79 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Deze spaghettimat met standaard afmetingen is een zeer hoge kwaliteitsmat voor buiten die geschikt is voor intensief loopverkeer. Deze deurmat is geschikt voor alle weersomstandigheden en past zich aan elke ondergrond goed aan. Daarnaast is het een voordeeld dat deze grofvuil eter geen water absorbeert, waardoor deze eenvoudig schoon te maken is. 

Wat is er speciaal aan deze hoge kwaliteits spaghetttideurmat?
Deze spaghettimatten zijn uitgerust met een sterke, speciale onderrug, waardoor deze goed blijven liggen bij zware weersomstandigheden en tegelijkerheid een luxe uitstraling geeft. Daarnaast houden deze spaghettimatten het grofste vuil buiten en zorgt dit voor de optimale hygiëne in uw huis. Het grofste vuil is dan ook weer uit de mat te verwijderen door deze te bespuiten met water, omdat de mat geen water absorbeerd. De spaghettisliertjes laten al het water door, waardoor het niet gaat schimmelen. 

Goed om te weten
Deze deurmat verkopen wij in standaard afmetingen en deze is dus niet op maat verkrijgbaar. We verkopen wel andere deurmatten die op maat te verkrijgen zijn. Maar naast deze deurmat voor buiten verkopen wij ook nog deurmatten voor binnen gebruik. Deze deurmatten heten spaghettimatten en droogloopmatten. Deze matten zijn ook in verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen.

De juiste maat bestellen
Bij het bestellen van de juiste maat, dient u het juiste aantal in te vullen. Dit aantal is om de 10 centimeter. Onze minimale bestelorder is 1 meter.

Specificaties

Kleur
Antraciet, Marineblauw, Blauw, Rood
Dikte
14 mm
Onderrug
Nee
Gebruik
Binnen, Buiten
Brandklasse
EN 13501-1 Bfl-S1
Afmetingen
90 x 150 cm

Beoordelingen

Van Spaghettimat - hoge kwaliteit - 14 mm - 90 cm x 150 cm

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Spaghettimat - hoge kwaliteit - 14 mm - 90 cm x 150 cm

Stel uw vraag

Vereist